Please enter a search term:

  • Keresőoptimalizálás (SEO)

    Javítsa rangsorolását a megfelelő eszközökkel, és reagáljon dinamikusan a változó paraméterekre. Mert mi a keresőoptimalizálást mint folyamatot értjük.

    Indítsa el SEO projektjét!

Személyre szabott SEO megoldásaink B2B vállalatok számára

A mprofi weboldalon olyan SEO-szolgáltatások terén vagyunk az Ön partnerei, amelyek valóban előreviszik vállalkozását. A helyi SEO, a technikai SEO, a linképítés, az image SEO, a video SEO és sok más területen szerzett szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk Önnek javítani online jelenlétét, elérni célközönségét és végső soron.

SEO-szolgáltatásainkkal nem csak a webhelye rangsorolásának javulását érheti el, hanem webhelye szerkezetének, tartalmának és metaadatainak átfogó elemzését és optimalizálását is. Szorosan együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy SEO-stratégiája az Ön üzleti céljaihoz és célközönségéhez igazodjon.

A mprofi weboldalon megértjük, hogy a SEO több mint kulcsszavak és rangsorolás. SEO-szakértőkből álló csapatunk a technikai szakértelmet kreatív stratégiával kombinálja, hogy javítsa online jelenlétét, növelje láthatóságát, és segítsen megtalálni a célközönség keresőmotorok találati listáján.

A mprofi weboldalon az a célunk, hogy olyan SEO-szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, amelyek valódi hozzáadott értéket jelentenek vállalkozása számára. Átfogó SEO-stratégiánkkal segítünk Önnek abban, hogy felülmúlja versenytársait és pozícionálja vállalkozását az interneten.

Ha megbízható és tapasztalt SEO ügynökséget keres, akkor a mprofi a megfelelő hely az Ön számára. Az Ön vállalkozásának egyedi igényeihez igazított, személyre szabott SEO-stratégiákat kínálunk, amelyek segítségével teljes mértékben kiaknázhatja online marketingpotenciálját.

Célcsoportunk a B2B vállalatok, amelyek érdekeltek a SEO jelenlétük javításában. Megértjük, hogy minden vállalkozás egyedi. Ezért az Ön egyedi igényeire szabott, személyre szabott megoldásokat kínálunk.

SEO szolgáltatásaink nem korlátozódnak egy adott keresőmotorra. A Google és a Bing SEO szakértői vagyunk, és segítünk Önnek abban, hogy mindkét keresőmotorban jobban megtalálják. Más keresőmotorokra, például a Yahoo-ra és a DuckDuckGo-ra is optimalizálunk, attól függően, hogy az Ön célközönsége hol található.


SEO alapkompetenciáink

az online jelenlét optimalizálása érdekében digitális ügynökségként holisztikus megoldásokat kínálunk Önnek cége számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy a keresőoptimalizálás (SEO) összetett téma, és számos tényezőtől függ. Annak érdekében, hogy az Ön igényeire szabott megoldást kínálhassunk, a SEO különböző területeire specializálódtunk.

Gyakran ismételt kérdések


A SEO a Search Engine Optimisation (keresőoptimalizálás) rövidítése, és magában foglal minden olyan intézkedést, amely arra szolgál, hogy egy weboldal minél előkelőbb helyet foglaljon el a keresőmotorok, például a Google vagy a Bing organikus keresési eredményeiben.


A SEO egy összetett folyamat, amely számos különböző tényezőből áll. Magában foglalja a weboldal technikai optimalizálását, a releváns tartalom létrehozását és a más weboldalakról származó backlinkek megszerzését


A helyi SEO a weboldalak helyi keresési lekérdezésekre történő optimalizálására utal. A cél az, hogy egy adott földrajzi régióban a releváns kulcsszavakra jó helyezést érjen el a keresési eredményekben.


Az off-page SEO magában foglal minden olyan intézkedést, amelyet a saját weboldalon kívül végeznek a rangsorolás javítása érdekében. Ide tartozik a backlinképítés, a közösségi média marketing és az influencer marketing.


A videó SEO a videók optimalizálását jelenti egy weboldalon a keresőmotorok számára történő optimalizálás érdekében. Ez magában foglalja a releváns címek és leírások használatát, valamint az átiratok beillesztését.


A backlinkek még mindig az egyik legfontosabb rangsorolási tényező a SEO-ban. Azt mutatják a keresőmotoroknak, hogy más webhelyek relevánsnak és megbízhatónak ítélik a saját webhelyét.


A SEO hosszú távú folyamat, amely türelmet igényel. Általában több hetet vagy hónapot vesz igénybe, mire az első eredmények láthatóvá válnak.


A SEO audit egy weboldal átfogó elemzése a gyenge pontok és a SEO-fejlesztés lehetőségeinek azonosítása érdekében. Többek között a technológiát, a tartalmat és a backlinkeket ellenőrzik.


A Google-rangsorolás egy weboldalnak a Google organikus keresési eredményei között elfoglalt helyét jelenti. Minél magasabb a pozíció, annál jobb a webhely rangsorolása.


A SEO legfontosabb rangsorolási tényezői az egyedi, jó minőségű tartalom, a releváns kulcsszavak használata, a weboldal gyors betöltési ideje, a weboldal optimalizált szerkezete és navigációja, a hiteles weboldalakról származó backlinkek, a mobilra optimalizált weboldal és a schema jelölés használata.


A helyi SEO javításának néhány lépése a Google My Business oldal optimalizálása, a helyi kulcsszavak használata a weboldal tartalmában és metaadataiban, a weboldal helyi könyvtárakba való beküldése, valamint a Google My Business oldalon az ügyfelektől származó vélemények és értékelések beszerzése.


A SEO eredmények láthatóvá válásának időtartama a versenyhelyzettől és a keresési kifejezésektől függően változhat. Az első eredményeket azonban általában három-hat hónap elteltével láthatja.


Számos eszközzel mérheti SEO teljesítményét, többek között a Google Analytics, a Google Search Console, az Ahrefs, a SEMrush és a Moz segítségével.


Ha SEO szempontból elemezni szeretné versenytársait, olyan eszközöket használhat, mint az Ahrefs, a SEMrush vagy a Moz, amelyekkel nyomon követheti a backlinkjeiket, kulcsszavaikat, rangsorolásukat és egyéb tényezőiket. Manuálisan is ellenőrizheti, hogy milyen kulcsszavakat használnak, és hogyan optimalizálják a tartalmukat.


A meta címkék még mindig fontos rangsorolási tényezőt jelentenek a SEO szempontjából. Fontos információkat adnak a keresőmotoroknak a weboldal tartalmáról.