Please enter a search term:

 • Mesterséges intelligencia

  Az adatvezérelt üzlet a jövő. A mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségei széles skálán mozognak, az összetett döntések segítésétől és a folyamatok automatizálásától kezdve az új alkalmazottak intelligens toborzásáig.

  Fedezze fel az AI megoldásokat most!

Mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia fontos része a mai üzleti világnak, mivel segít a vállalatoknak optimalizálni folyamataikat, növelni hatékonyságukat és versenyképesebbé válni. Az AI-alapú rendszerek képesek elemezni az adatokat és felismerni a mintákat, hogy jobb döntéseket hozhassanak és automatizálhassák a folyamatokat. Ez a költségek jelentős csökkenéséhez és a termelékenység növekedéséhez vezet.

Vezető digitális ügynökségként átfogó szolgáltatási palettát kínálunk az AI területén. Az AI-megoldások fejlesztése és megvalósítása terén szerzett szakértelmünk és kompetenciáink lehetővé teszik, hogy innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

OpenAI, ChatGPT és mesterséges intelligencia - szakértelmünk

Ha OpenAI-ról, ChatGPT-ről és mesterséges intelligenciáról (AI) van szó, a mprofi az Ön kompetens partnere. Digitális vállalat vagyunk, tapasztalt és magasan képzett szakértői csapattal. Szoftverszolgáltatások fejlesztésére és megvalósítására szakosodtunk a mesterséges intelligencia területén.

Csapatunk mérnökökből, fejlesztőkből, adattudósokból és projektmenedzserekből áll, akik együtt dolgoznak azon, hogy megértsék a legújabb mesterséges intelligencia technológiákat és azt, hogyan használhatják azokat ügyfeleink. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az AI-technológiák alkalmazása terén az iparágak széles körében. Ezek közé tartozik az egészségügy, a pénzügy, a kiskereskedelem és a gyártás.

Ügyfeleink igényeihez szabottan és egyénre szabottan dolgozunk ki AI-megoldásokat. Időt szánunk arra, hogy megértsük minden egyes ügyfél egyedi igényeit. Az ügyféllel szorosan együttműködve olyan megoldást dolgozunk ki, amely optimálisan az ő igényeikre szabott.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb megoldást nyújtsuk, az AI-megoldások fejlesztése során a legújabb és legfejlettebb AI-technológiákkal és -eszközökkel dolgozunk. Tapasztaltak vagyunk chatbotok, virtuális asszisztensek, kép- és hangfelismerés, személyre szabott ajánlások és még sok más fejlesztés terén.

Munkamódszerünket a magas minőségi követelmények és az ügyfelek elégedettségére való törekvés jellemzi. Keményen dolgozunk azért, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek megoldásainkkal. Ez lehetővé teszi számukra, hogy sikeresen használják azokat a vállalkozásukban.

Fontos számunkra az átláthatóság és a nyílt kommunikáció ügyfeleinkkel

Mesterséges intelligencia ügynökségként az Ön személyes tanácsadója vagyunk, ha mesterséges intelligenciáról van szó. E technológia alkalmazási területei gyakorlatilag korlátlanok. Már régóta technológiai megatrenddé fejlődött. A mesterséges intelligencián alapuló megoldások támogatják az Ön vállalatát az adatalapú döntések meghozatalában. A mesterséges intelligencia specialistái vagyunk. Mi biztosítjuk Önnek a megfelelő AI-stratégiát.


Mi a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia a gépek azon képességét jelenti, hogy olyan feladatokat végezzenek, amelyekhez általában emberi intelligencia szükséges. A mesterséges intelligencia rendszereket gépi tanulás, mélytanulás és más algoritmusok segítségével képzik ki, hogy emberhez hasonló képességeket fejlesszenek ki, például nyelvfeldolgozás, mintafelismerés, döntéshozatal és így tovább.

Az angol kifejezés erre a mesterséges intelligencia (Artificial Intelligence, AI).
Áttekintés

Fedezze fel átfogó AI szolgáltatásainkat és termékeinket B2B vállalatok számára. Optimalizálja üzleti folyamatait és növelje hatékonyságát személyre szabott AI-megoldásainkkal


Vezető digitális ügynökségként az AI-szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. Ezek közé tartoznak:

 • Tanácsadás:

Tanácsadás: Átfogó tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek az üzleti igényeiknek megfelelő AI-megoldás kiválasztásához.

 • Fejlesztés

Ügyfeleink egyedi igényeire szabott AI-megoldásokat fejlesztünk.

 • Megvalósítás

Megvalósítjuk ügyfeleink AI-megoldásait, és biztosítjuk, hogy azok zökkenőmentesen integrálódjanak üzleti folyamataikba.

 • Karbantartás és támogatás

Ügyfeleink számára folyamatos karbantartást és támogatást nyújtunk mesterséges intelligencia megoldásaikhoz.

 • Adatelemzés

Segítünk a vállalatoknak az adatok elemzésében és az adataikban rejtőző minták és trendek azonosításában.


Szolgáltatásainkon túlmenően egy sor, kifejezetten ügyfeleink igényeinek megfelelően kialakított mesterséges intelligencia-terméket is kínálunk. AI-termékeink közé tartoznak:

 • Chatbotok

Intelligens chatbotokat fejlesztünk, amelyek természetes nyelven alapulnak, és képesek automatikusan válaszolni az ügyfelek kérdéseire.

 • Képfelismerés

Képfelismerő szoftverünk képes automatikusan felismerni és osztályozni a képeken lévő tárgyakat és személyeket Beszédfeldolgozás: Olyan beszédfeldolgozó szoftvereket kínálunk, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy automatikusan feldolgozzák és megválaszolják az ügyfelek hangos kéréseit.

 • Előrejelző karbantartás

Előrejelző karbantartási megoldásunk segít a vállalatoknak a gépek és berendezések állapotának nyomon követésében és a meghibásodások előrejelzésében, mielőtt azok bekövetkeznének.


Gépi tanulás

A mesterséges intelligencia egyik aldiszciplínája. A gépi tanulás segítségével a számítógép képessé válik az önálló tanulásra. A tapasztalatokon alapuló mesterséges tudás generálásával digitalizálhatók és automatizálhatók a vállalatában időigényes és fárasztó munkák. Ez hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

Mélytanulás

A mélytanulás a gépi tanulás egyik részterülete, amelyben neurális hálózatokat szimulálnak. A számítógép nagy adathalmazokat próbál elemezni, és a lehető legönállóbban és leghatékonyabban tanulni. Az algoritmus képes helyesen értelmezni az új információkat és egyszerűsíteni a vállalaton belüli folyamatokat.

Természetes nyelvi feldolgozás

Az írott vagy beszélt nyelv feldolgozását természetes nyelvfeldolgozásnak (Natural Language Processing, NLP) nevezzük. A mesterséges intelligencia képes megérteni és értelmezni a nyelvünket. Az NLP egyszerű példái például a spamek kiszűrése vagy a beszéd szöveggé fordítása - mint a különböző messenger-alkalmazások beszédfunkciója.


 • Üzleti folyamatok automatizálása
 • Proaktív ügyfélkezelés
 • Marketingkampányok személyre szabása
 • Fejlett adatelemzés
 • A trendek előrejelzése és a fejlemények azonosítása
 • A kockázatok értékelése és kezelése

Milyen példák vannak a mesterséges intelligencia alkalmazására?

A mesterséges intelligenciát sok helyen használják arra, hogy megkönnyítsék az életünket nekünk, embereknek. Ilyen például az intelligens otthoni rendszerek, a spamszűrők, a chatbotok, a hangalapú asszisztensek és az autonóm vezetés. De sokkal több olyan terület van, ahol a mesterséges intelligencia felhasználható.

Megéri a mesterséges intelligencia számomra?

Ha nagy mennyiségű adatot kell feldolgozni és elemezni - vagy ha egy vállalaton belüli feladatok sok időt vesznek igénybe -, akkor megéri az AI használata. A mesterséges intelligencia segítségével lehetővé válhat a folyamatok kiszervezése és automatizálása. Ehhez szoftverekre van szükség. Ezt pontosan a vállalatra kell szabni.

Mikor éri el a mesterséges intelligencia a határait?

A gyenge mesterséges intelligenciának aligha van határa. Ha egyszer megtanult, képes felismerni és megoldani a problémákat. Akkor válik nehézzé, ha a feladatok túl sok területre oszlanak el, vagy ha túlságosan érzelmi jellegűek. A mesterséges intelligencia még nem tudja leutánozni az emberi agy neurális hálózatait.

Mi a különbség a gyenge és az erős mesterséges intelligencia között?

A gyenge mesterséges intelligenciával ellentétben az erős mesterséges intelligencia egyelőre csak elméletben létezik. A gyenge mesterséges intelligencia csak azokkal a problémákkal foglalkozik, amelyekre programozták. Az erős mesterséges intelligencia azt jelenti, hogy a gépi intelligencia legalább olyan szintű, mint mi, emberek, vagy felülmúl minket.

Következtetés

A mesterséges intelligencia fontos része a mai üzleti világnak, és egyre inkább a megszokottá válik. Az AI területén vezető digitális ügynökségként olyan szolgáltatások és termékek átfogó választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy optimalizálják üzleti folyamataikat és versenyképesebbé váljanak. Segítünk ügyfeleinknek, hogy teljes mértékben kihasználják az AI előnyeit, és elérjék üzleti céljaikat.

Hírek

ChatGPT Prompt Engineering

Ne maradjon le a jövőről: Itt megtudhatja, hogyan változtatja meg a Prompt Engineering a munka világát! #munka jövője #innováció #PromptEngineering