Please enter a search term:

Megbízható webtárhely és első osztályú támogatás az Ön B2B cége számára!

Üdvözöljük a tárhely és támogatás céloldalunkon! Tapasztalt digitális ügynökségként a B2B vállalatok számára nyújtott tárhely- és támogatási megoldásokra szakosodtunk. Ebben a szövegben szeretnénk részletes áttekintést adni arról, hogy mivel foglalkozunk ezen a területen, és hogyan segíthetünk Önnek optimalizálni online jelenlétét.


Ügyfeleink egyedi igényeihez igazított hosting-megoldások széles skáláját kínáljuk. Akár egyszerű statikus webhelyet, akár összetett e-kereskedelmi platformot üzemeltet, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást.

Hosting szolgáltatásaink többek között a következőket foglalják magukban:

  • Megosztott tárhely:

Ez a megoldás ideális kisebb weboldalak és olyan vállalkozások számára, amelyek még nem rendelkeznek nagy forgalommal. Itt több weboldal osztozik egy szerveren, ami alacsonyan tartja a költségeket.

  • Virtuális privát szerver (VPS):

A VPS esetében saját virtuális szerverrel rendelkezik, ami nagyobb ellenőrzést és rugalmasságot biztosít, mint a megosztott tárhely. Ez egy jó megoldás, ha több webhelyet üzemeltet, vagy ha webhelye nagy forgalmi csúcsokkal rendelkezik.

  • Dedikált szerver:

Ha nagy forgalmú webhelyet üzemeltet, vagy ha különösen magasak a biztonsági és teljesítménybeli követelményei, akkor a dedikált szerver a legjobb választás. Itt egy teljes szerver csak az Ön számára van.

  • Felhő tárhely:

Felhő tárhelyet is kínálunk, ahol a webhelye több szerverre van elosztva. Ez nagyobb skálázhatóságot és megbízhatóságot kínál.

A tárhelyszolgáltatásunk rendszeres biztonsági mentéseket is tartalmaz, hogy webhelye mindig biztonságban legyen. A legújabb biztonsági protokollokat is használjuk, hogy az Ön és ügyfelei adatai biztonságban legyenek.


A tárhelyszolgáltatás mellett átfogó támogatást is kínálunk. Tapasztalt technikusaink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a technikai problémákban vagy válaszoljanak a kérdésekre.

Támogatási szolgáltatásunk többek között a következőket foglalja magában:

  • Technikai támogatás:

Ha technikai problémái vagy kérdései vannak a tárhelyszolgáltatásunkkal kapcsolatban, támogató csapatunk éjjel-nappal rendelkezésre áll.

  • Biztonság és teljesítményoptimalizálás:

Folyamatosan felügyeljük weboldalát, hogy biztosítsuk annak biztonságos és gyors működését. Ha bármilyen fejlesztést tudunk ajánlani, azt azonnal végrehajtjuk.

  • Szoftverfrissítések:

Az általunk használt szoftver rendszeres frissítéseivel naprakészen tartjuk weboldalát.

  • Képzések és workshopok:

Képzést és workshopokat is biztosítunk, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki tárhelyszolgáltatásunkból, és a legtöbbet hozhassa ki weboldalából.

Hosting és támogatási szolgáltatásaink számos előnyt kínálnak Önnek

íme néhány ok, amiért érdemes minket választania tárhely- és támogatási partnerként:

Első osztályú teljesítmény

Kizárólag a legújabb technológiákat és biztonsági protokollokat használjuk, hogy webhelye gyorsan és biztonságosan működjön

Skálázhatóság

Az Ön célja, hogy a kommunikációban különbséget tegyen. Olyan tartalmat találunk és fejlesztünk ki Önnek, amely egyedülálló. Minden csatornára.

Megbízhatóság

Folyamatosan figyelemmel kísérjük weboldalát, hogy az mindig online legyen. Ha probléma merül fel, azonnal reagálunk, hogy webhelye a lehető leghamarabb újra online legyen

Szakértői támogatás

Támogató csapatunk tapasztalt technikusokból áll, akik éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állnak. Segítünk Önnek a technikai problémákban és válaszolunk a szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseire

Felhasználóbarátság

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tárhely- és támogatási szolgáltatásaink könnyen használhatóak legyenek. Így Ön a weboldalának és vállalkozásának üzemeltetésére összpontosíthat, ahelyett, hogy a technikai részletekkel foglalkozna

Reméljük, hogy sikerült átfogó képet adnunk arról, hogy mit is csinálunk a B2B cégek számára nyújtott tárhely és támogatás terén. Célunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk Önnek online jelenlétének optimalizálásához és üzleti céljainak eléréséhez. Több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt kínálhatjuk ügyfeleinknek.