Please enter a search term:

Scrapebox

A ScrapeBox egy átfogó SEO eszköz, amely számos funkciót kínál a fejlett SEO szakemberek számára.

A ScrapeBox-ot multifunkcionalitása miatt gyakran a "SEO svájci bicskájaként" emlegetik.

Néhány a főbb funkciói közül:

  • Keresőmotor-gyűjtő

Több mint 30 keresőmotorból, például a Google, a Yahoo és a Bing több ezer URL címét képes összegyűjteni. Hasznos a versenytársak kutatásához, új blogok kereséséhez, amelyekhez hozzászólhat, termékkutatáshoz vagy tények és információk gyűjtéséhez a következő blogbejegyzéséhez vagy cikkéhez.

  • Kulcsszógyűjtő

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen alapkulcsszóból több ezer hosszúfarkú kulcsszót generáljon.

  • Proxy-Ernter

A ScrapeBox képes proxykat gyűjteni és tesztelni különböző weboldalakról és fórumokról, amelyek proxy-listákat tesznek közzé, hogy biztosítsa munkája titkosságát.

  • Comment Poster

Ez az eszköz több tucat különböző blogplatformon, vendégkönyvben, képi platformokon, trackbackeken és még kapcsolatfelvételi űrlapokon is képes kommenteket közzétenni. Ez segíthet növelni a keresőmotorokban való láthatóságát, javíthatja PageRankjét, és forgalmat generálhat az oldalaira a több ezer blog olvasóitól, akik rákattintanak a hozzászólásokban található linkjére.

  • Link-ellenőrző

Több ezer oldal feltérképezésére képes, hogy ellenőrizze, hogy a backlinkjei léteznek-e, és hogy a horgonyszöveg megfelel-e a gyors, többszálas backlink-ellenőrzőnek.

  • Számos egyéb eszköz

Mint például videók letöltése, RSS feedek vagy sitemapok készítése, nem regisztrált domainek keresése, e-mailek kinyerése, indexelt oldalak ellenőrzése és még sok más.

A ScrapeBox egyszeri vásárlás, nincs havi vagy éves előfizetési díj. Ön egy PC licencet kap, amely lehetővé teszi a szoftver egy példányának futtatását. A hibajavítások és kisebb frissítések ingyenesek a ScrapeBox tulajdonosok számára.