Please enter a search term:

 • Proxy Scraper - Hatékony proxy menedzsment

  A Proxy Scraper egy sokoldalú eszköz, amely percek alatt több ezer proxyt képes megtalálni és tesztelni az anonim szörfözéshez!

Automatizálja a proxy munkáját a GSA Proxy Scraperrel

A Proxy Scraper egy olyan szoftver, amely több ezer proxyt képes gyorsan és megbízhatóan összegyűjteni és tesztelni. Ez az eszköz korlátlan számú proxyt tud biztosítani a napi feladatokhoz, és ezek a proxyk sok ezer forrásból ingyenesen beszerezhetők.

A szoftver néhány jellemzője a következő:

 • Belső proxy szerver: A program saját proxykiszolgálóként működik, és automatikusan minden új proxyt használ, amelyet az Ön szűrői alapján talál.
 • A proxyk automatikus megtalálása és tesztelése: A proxyk megtalálását és tesztelését időalapúra állíthatja be. A szoftver beépített szkriptnyelvvel rendelkezik, amely lehetővé teszi saját tesztforgatókönyvének programozását és a tesztek futtatását az összes megtalált proxynél.
 • A proxyk egyszerű exportálása: A proxykat bármilyen formátumban és bármilyen helyre exportálhatja. Meghatározhatja, hogy mit kell exportálni (pl. bizonyos régiókat, proxy típusokat) vagy hogyan (pl. csak új proxykat vagy az összeset).
 • Nem kívánt proxyk szűrése: A szoftver lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a proxykat bizonyos régiókból vagy gyanús IP-tartományokból, és csak Google-kompatibilis proxykat vagy teljesen névtelen proxykat kapjon. A szoftver beállításai segítségével meghatározhatja, hogy milyen típusú proxykra van szüksége.
 • Weboldal rangsorolás: A GSA Proxy Scraper nem csak proxyk keresésére szolgáló szoftver, hanem számos hasznos eszközt is tartalmaz, mint például a Metric Scanner, amellyel könnyen ellenőrizheti egy URL SEO-mérőszámát.
 • Google PR Emulátor: Könnyen használható eszközünkkel emulálhatja a beállított Google PageRanket, és így újra használhatja régi SEO eszközeit.
 • Keresőmotor-elemzés: Egy integrált eszköz lehetővé teszi, hogy elemezze az internet bármely keresőmotorját. Saját keresőmotorokat is hozzáadhat. Nyomon követheti egy kulcsszó pozícióját a weboldalával.
 • HTTP Toolkit: A HTTP Toolkit segítségével előre meghatározott csomagokat küldhet weboldalaknak, és így automatizálhatja például a feladatokat.
 • Port Scanner: A szoftver rendelkezik egy beépített szkennerrel, amely segít megtalálni a legjobb és legstabilabb proxykat, amelyeket csak Ön ismer, és amelyek nem szerepelnek nyilvánosan az interneten. A jó IP-tartományokat a korábban talált adatok alapján javasolhatja Önnek.