Please enter a search term:

  • Dealfront - Echobot - Leadfeeder

    az mprofi AG a Dealfront és az Echobot hatékony eszközöket kínál a B2B online marketing és értékesítési stratégiák fejlesztéséhez. Fedezze fel, hogy ezek az eszközök hogyan alakíthatják át vállalkozását és növelhetik nyereségét.

Dealfront - Echobot - Leadfeeder

mprofi Az AG a Dealfront és az Echobot hatékony eszközöket kínál a B2B online marketing és értékesítési stratégiák fejlesztéséhez. Fedezze fel, hogyan alakíthatják át ezek az eszközök az Ön vállalkozását és növelhetik az eredményt.

A mprofi AG vezető digitális ügynökségként büszkén mutatjuk be digitális átalakulási szakértelmünket, szolgáltatásainkat és termékeinket. Fókuszunk a "Dealfront és Echobot", az online marketing területén két forradalmi termék, a "Dealfront" és az "Echobot" SEO weboldal kampányainak megvalósítására és támogatására összpontosít.

ADealfront két díjnyertes vállalat egyesülésének eredménye: Az Echobot, egy német értékesítési intelligenciaplatform és a Leadfeeder, egy finn webes látogatói intelligencia szolgáltató. Az Echobot és a Leadfeeder is számos funkciót kínál, többek között API-kat, aktivitási műszerfalakat, értesítéseket és még sok mást.

Mi az a Dealfront?

A Dealfront, egy európai go-to-market platform, amely az értékesítési és marketingcsapatok számára adatokat, eszközöket és betekintést biztosít bármely európai piac megnyeréséhez. Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy azonosítsák ideális ügyfeleiket, és felgyorsítsák értékesítési folyamataikat. A platform a magas vásárlási szándékkal rendelkező érdeklődőkre összpontosít, és különböző kiváltó események segítségével azonosítja azokat a vállalatokat, amelyeknek szükségük van a vállalat megoldásaira.


  • A Dealfront segítségével azonosíthatja álmai ügyfeleit, és felgyorsíthatja értékesítési folyamatát. Lehetővé teszi, hogy a magas vásárlási szándékkal rendelkező érdeklődőkre összpontosítson, és azonosítani tudja azokat a vállalatokat, amelyeknek szükségük van az Ön megoldásaira.Ezen túlmenően a Dealfront a weboldal forgalmát B2B leadekké alakítja, és pontos B2B hirdetésekkel segít elérni a célcsoportokat. Egyedülálló go-to-market lehetőségeket kínál, és elősegíti értékesítési folyamatainak folyamatos optimalizálását.
  • A Dealfront azt ígéri, hogy az értékesítési folyamatot egy folyamatosan finomodó ciklussá alakítja, új értékesítési lehetőségeket fedez fel, a leadeket minősíti, vevőkké alakítja őket, és optimalizálja a teljes pipeline-t. A platformot Európában fejlesztették ki, és adatait a nemzeti kereskedelmi nyilvántartásokból meríti. A mesterséges intelligencia több nyelven is ért, a lánctalpasok pedig olyan adatokat és meglátásokat találnak, amelyeket más szolgáltatók nem fednek le.
  • A Dealfront gazdag adatokhoz biztosít hozzáférést, beleértve az európai vállalatok, kapcsolatok és kiváltó események kiterjedt adatbázisát. A platform három adatpillérre támaszkodik: uniós vállalati adatbázisok, többnyelvű webkúszás és kiváltó események. Emellett szigorú európai adatvédelmi normákat szem előtt tartva fejlesztették ki, és kizárólag nyilvános adatokat gyűjt.
  • A Dealfront három adatpillérre támaszkodik: az uniós vállalati adatbázisokra, a többnyelvű webes feltérképezésre és a kiváltó eseményekre, hogy mélyebb megértést és betekintést nyújtson. Európában született, és a nemzeti kereskedelmi nyilvántartásokból származó adatokat, több nyelven értő mesterséges intelligenciát és olyan lánctalpasokat használ, amelyek olyan adatokat és meglátásokat találnak, amelyeket más szolgáltatók nem fednek le.


Szolgáltatásaink magukban foglalják ezen innovatív platformok teljes körű megvalósítását és támogatását. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket végig tudjuk vezetni a digitális átalakulás minden lépésén, és biztosítjuk, hogy a Dealfrontban és az Echobotban rejlő lehetőségeket teljes mértékben kiaknázzák.