Please enter a search term:

Rasa X / Chat Bot

A mprofi AG digitális átalakítási szolgáltatásainak részeként örömmel mutatjuk be a Rasa X-et, egy fejlett AI keretrendszert, amelyet kifejezetten a társalgási kommunikációs megoldások kialakítására terveztek. A Rasa X lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyedi üzleti igényekre szabott AI botokat hozzanak létre, amelyek hatékony és eredményes interakciókat tesznek lehetővé az ügyfelekkel.

A Rasa X jellemzői

 • Együttműködő AI társalgás

A Rasa X segítségével egy alacsony kódú felhasználói felületen tervezheti meg, vizsgálhatja felül és személyre szabhatja AI társalgási csapatát. Ez hatékony együttműködést és gyorsabb fejlesztési folyamatot tesz lehetővé.

 • Insights

A Rasa X olyan eszközöket biztosít, amelyekkel olyan hasznosítható meglátásokat gyűjthet, amelyek segítenek az AI asszisztensének jobban megérteni a felhasználókat. A Rasa Intent Insights elemzi a képzési adatokat, és javaslatot tesz a következő lépésekre, amelyekkel javíthatja, hogyan reagál az AI asszisztens a felhasználókra.

 • Beszélgetés áttekintése

A valódi felhasználói beszélgetések áttekintése elengedhetetlen az ügyfelek megértéséhez. A Rasa X egy olyan kollaboratív jegyzetelési eszközt biztosít a csapatok számára, amely segít szűrni és azonosítani a kulcsfontosságú beszélgetéseket felülvizsgálatra, és értékelni az AI asszisztens pontosságát.

 • Tartalomkezelés

A Rasa X segítségével méretarányosan kezelheti AI asszisztense válaszait és képzési adatait. Tartalomkezelő eszközünkkel frissítheti és gondozhatja AI asszisztense válaszait és képzési adatait.

 • Interaktív tanulás

A Rasa X lehetővé teszi, hogy gyorsan kipróbáljon új funkciókat, és új teszteseteket hozzon létre, vagy minden egyes beszélgetéssel új példákat küldjön be, hogy javítsa a képzési adatait.


 • Együttműködő AI beszélgetések: A Rasa X segítségével egy könnyen használható, alacsony kódolási költségű felületen csapatban tervezheti meg, vizsgálhatja felül és személyre szabhatja AI-vezérelt beszélgetéseit. Ez megkönnyíti a közös munkát és a legjobb eredmények elérését1.
 • Betekintés: A Rasa X használható betekintést nyújt, amely segít az AI asszisztensének jobban megérteni a felhasználókat. A Rasa Intent Insights funkcióval a Rasa X elemzi a képzési adatokat, és ajánlásokat ad, hogy javítsa az AI asszisztensének a felhasználóknakadott válaszait1.
 • Beszélgetések áttekintése: A Rasa X segítségével a valós felhasználói beszélgetéseket kontextusban tekintheti át, hogy jobban megértse ügyfeleit. Ez a funkció egy olyan kollaboratív jegyzetelési eszközt biztosít, amely segít a kulcsfontosságú beszélgetések szűrésében a felülvizsgálathoz, és az AI asszisztenspontosságának értékelésében1.
 • Tartalomkezelés: A Rasa X egy tartalomkezelő eszközt biztosít, amely lehetővé teszi csapata számára, hogy nagy léptékben kezelje és kurátorként kezelje az AI asszisztens válaszait és képzési adatait. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az AI asszisztens válaszait és képzési adatait egy szűrhető felületen frissítse, amelyet az egész csapat használhat1.
 • Interaktív tanulás: A Rasa X lehetővé teszi, hogy az asszisztensével beszélgetve gyorsan kipróbálhassa az új funkciókat. Minden egyes beszélgetéssel új teszteseteket hozhat létre, vagy új példákat küldhet be a képzési adatok javításához1.
 • Konzultáció és bevezetés: Szakértőink csapata segít Önnek a Rasa X bevezetésében az Ön üzleti környezetében. Segítünk kiaknázni a Rasa X keretrendszerben rejlő teljes potenciált, és az Ön egyedi üzleti igényeire szabott, testre szabott AI botokat létrehozni.
 • Képzés és támogatás: Átfogó képzést biztosítunk csapata számára, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a Rasa X-ből. Támogató csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek bármilyen technikai kérdésben vagy kihívásban.

A Rasa X ezeken kívül más, a vállalkozások igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatásokat is kínál. Ezek közé tartozik az egyszeri bejelentkezés a maximális biztonság és megfelelőség érdekében1, a megosztható tesztkapcsolatok és a szerepkör alapú hozzáférés-szabályozás a fokozott együttműködés érdekében1, valamint a testreszabott megoldások azon vállalkozások számára, amelyekneka legjobb, mesterséges intelligencia vezérelt kommunikációs megoldásra van szükségük1.

A mprofi AG-nál büszkén kínáljuk a Rasa X-et, és támogatjuk Önt a digitális átalakulásban. Célunk, hogy segítsünk Önnek hatékony és személyre szabott kommunikációt megvalósítani, amely előreviszi vállalkozását és értéket teremt ügyfelei számára.