Please enter a search term:

Növelje digitális jelenlétét a LangChain-nel: a SEO és az online reklámozás végső platformja

A LangChain a mprofi AG által kifejlesztett átfogó keretrendszer a mesterséges intelligencia nyelvi modellek fejlesztéséhez és konfigurálásához. Célunk egy megbízható és nagy teljesítményű eszköz biztosítása, amely leegyszerűsíti és felgyorsítja a mesterséges intelligencia fejlesztését. A LangChain modulok széles skáláját kínálja, amelyek az AI-fejlesztés különböző aspektusait célozzák meg, beleértve a modelleket, a felszólításokat, a memóriát és az indexeket.

Modelljeink változatosak és adaptálhatók, különböző AI-keretrendszerek és platformok támogatásával. A LangChain segítségével egyedi megoldásokat hozhat létre egyedi igényeinek megfelelően, egyéni LLM wrapperek írásával vagy emberi input LLM-be történő integrálásával. Támogatjuk a különböző AI-platformokkal való integrációt is, mint például az AI21, Aleph Alpha, Anyscale, Azure OpenAI és még sok más.

A LangChainben található súgók számos olyan funkciót kínálnak, amelyek javítják a felhasználók és az AI-modellek közötti interakciót. Egyéni promptok létrehozásához és a részleges prompt-sablonokkal való munkához sablonokat biztosítunk. A példák és a kimeneti elemzők különböző választási lehetőségei is rendelkezésre állnak, hogy javítsák az AI-válaszok minőségét és relevanciáját.

Memóriamodulunk számos lehetőséget biztosít a beszélgetési adatok tárolására és kezelésére. A ConversationBufferMemory-tól és az Entity Memory-től a VectorStore-Backed Memory-ig és az Custom Memory Class-ig minden memóriaigényre van megoldásunk.

A LangChain indexei lehetővé teszik a különböző dokumentumformátumokkal való integrációt, a CoNLL-U-tól és a CSV-től az EPub-ig és a Microsoft Word-ig. Támogatjuk a különböző adatforrásokkal való integrációt is, mint például az AWS S3, Azure Blob Storage és sok más.

A LangChain segítségével Ön irányítja a mesterséges intelligencia fejlesztését. Kezdje velünk az utazást még ma, és hagyja, hogy segítsünk elérni AI céljait.

AI szolgáltatások:

  • AI nyelvi modellfejlesztés

Átfogó AI nyelvi modellfejlesztési szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a modellképzést, optimalizálást és testreszabást. Célunk, hogy olyan hatékony és megbízható AI modelleket szállítsunk, amelyek megfelelnek az Ön egyedi követelményeinek.

  • AI integráció

Támogatjuk a különböző AI-platformokkal és keretrendszerekkel való integrációt a zökkenőmentes és hatékony AI-fejlesztés biztosítása érdekében. Akár az AI21, az Aleph Alpha, az Anyscale, az Azure OpenAI vagy bármely más platformmal dolgozik, mi segítünk az AI-modellek sikeres integrálásában.