Please enter a search term:

 • A nyílt forráskód mint filozófia

  mprofi AG: Az Ön partnere a nyílt forráskódú szoftverfejlesztésben - alakítsa velünk a digitális jövőjét.

  Kattintson ide

Legyen úrrá az üzleti átalakuláson innovatív nyílt forráskódú szoftverfejlesztéssel

Az egyre inkább digitalizálódó világban a hatékony, időszerű és innovatív szoftvermegoldások elengedhetetlenek a versenyelőny biztosításához és kiterjesztéséhez. A legjobb digitális megoldások nyújtására irányuló folyamatos erőfeszítéseink részeként a mprofi AG elkötelezett a nyílt forráskódú szoftverfejlesztés mellett, hogy megfeleljen ügyfeleink egyedi igényeinek. Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy megbízható és testre szabott megoldásokat nyújtsunk, amelyek támogatják ügyfeleinket a digitális átalakulás útján.

Mi az a nyílt forráskódú szoftverfejlesztés?

A nyílt forráskódú szoftverfejlesztés egy olyan megközelítés, ahol a szoftver forráskódja szabadon elérhető és hozzáférhető a nyilvánosság számára. Ez elősegíti az együttműködés és az átláthatóság kultúráját, ahol mindenki hozzájárulhat a szoftver fejlesztéséhez. Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kipróbált megoldások széles köréhez férjünk hozzá, és azokat az egyes ügyfelek egyedi igényeihez igazítsuk.


A nyílt forráskódú szoftverek fejlesztésére vonatkozó megközelítésünknek több alapvető jellemzője van:

 • Átláthatóság

Minden projektet nyitottan és az együttműködésre összpontosítva közelítünk meg, a különböző forrásokból származó legjobb ötleteket felszínre hozva és megvalósítva. Ügyfeleink bármikor teljes betekintést nyerhetnek a fejlesztési folyamatba, és visszajelzést adhatnak, amelyet azonnal beépítünk a munkába.

 • Rugalmasság

A projektek gyorsan hozzáigazíthatók az új követelményekhez vagy az ügyfél üzleti környezetében bekövetkező változásokhoz. Ez különösen értékes napjaink folyamatosan változó digitális környezetében.

 • Skálázhatóság

Mivel a legtöbb nyílt forráskódú technológia moduláris és jól dokumentált, könnyen bővíthető és a növekvő követelményekhez igazítható.


A nyílt forráskódú szoftverfejlesztés használata számos előnnyel jár:

 • Költséghatékonyság

A nyílt forráskódú szoftverek használatával a fejlesztési költségek csökkenthetők, mivel a meglévő megoldások adaptálhatók és újrafelhasználhatók.

 • Hozzáférés az aktuális innovációkhoz

Mivel a nyílt forráskódú projekteket a fejlesztők globális közössége támogatja, Ön a legújabb technológiai fejlesztések és legjobb gyakorlatok előnyeit élvezheti.

 • Fokozott biztonság

A nyílt forráskódú szoftvereket a fejlesztők globális közössége ellenőrzi, ami biztonságosabb és megbízhatóbb megoldásokat eredményez.


Szolgáltatásaink a nyílt forráskódú szoftverfejlesztés területén a következőket foglalják magukban:

 • Tanácsadás

Segítünk kiválasztani és bevezetni a projektjéhez legmegfelelőbb nyílt forráskódú technológiákat és megoldásokat.

 • Fejlesztés

Tapasztalt fejlesztőkből álló csapatunk olyan testreszabott szoftvermegoldásokat készít, amelyek az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz igazodnak.

 • Támogatás és karbantartás

Folyamatos támogatást és karbantartást biztosítunk az általunk fejlesztett szoftvermegoldásokhoz, hogy biztosítsuk azok folyamatos hatékonyságát és megbízhatóságát.

 • Képzés

Képzést biztosítunk, hogy oktassuk munkatársait az általunk fejlesztett szoftverek használatára és kezelésére, és biztosítsuk, hogy a lehető legnagyobb hasznot húzzák belőlük.


A nyílt forráskódú szoftverfejlesztés számos alkalmazási esetben alkalmazható:

 • Meglévő szoftverek adaptálása

A nyílt forráskód lehetővé teszi, hogy a meglévő szoftvermegoldásokat az ügyfél egyedi igényeihez igazítsuk.

 • Testreszabott megoldások fejlesztése

Az egyes ügyfelek egyedi igényeihez és célkitűzéseihez igazodó, testre szabott szoftvermegoldásokat tudunk fejleszteni.

 • Integráció meglévő rendszerekbe

A nyílt forráskódú szoftverek könnyen integrálhatók a meglévő rendszerekbe és alkalmazásokba a zökkenőmentes együttműködés biztosítása érdekében.

A nyílt forráskódú szoftverfejlesztés több mint egy módszertan - ez egy olyan filozófia, amely elősegíti az innovációt, az együttműködést és a folyamatos tanulást. A mprofi AG-nál minden tevékenységünkben ezt a filozófiát követjük. Büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott szolgáltatásainkkal és a nyílt forráskódú szoftverfejlesztés területén szerzett szakértelmünkkel segítjük ügyfeleinket a digitális átalakulásban. A nyílt forráskódú mozgalom alapelveire - átláthatóság, együttműködés és folyamatos tanulás - összpontosítva arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb és leginnovatívabb digitális megoldásokat kínáljuk. Szilárd meggyőződésünk, hogy a nyílt forráskódú szoftverfejlesztés és ügyfeleink egyéni igényeinek és céljainak mély megértése a sikeres és fenntartható digitális átalakulások kulcsa.